Contact & kosten

Neem gerust contact met me op, ook als je twijfelt over of ik je kan helpen. Een korte intake via de telefoon is natuurlijk vrijblijvend. Graag ontvang ik je in mijn praktijk in Alphen aan den Rijn.

Adres
Barbera Eijgel
M.  06 10 156 347 (spreek gerust in, ik bel altijd terug)
E.  info@barberaeijgel.com
Adres praktijk: Tjalk 62 te Alphen aan Rijn
Download hier mijn Algemene Voorwaarden.
Kosten consult:

Een consult duurt 90 minuten en kost €125,-. Ik ben BIG geregistreerd hulpverlener, maar..

Ik werk contractvrij. Met andere woorden: er zijn geen contracten ondertekend met de zorgverzekeraar.

Fysiotherapie wordt uit de aanvullende verzekering vergoed. Je, mogelijke vergoeding is mede afhankelijk of je een restitutiepolis of een natura/budgetpolis hebt. Bij de eerste optie, de restitutiepolis, krijgt je alles vergoed. Bij de tweede optie, de natura/budgetpolis,  is dat  70 % van het marktconforme tarief. Dat tarief is per zorgverzekeraar verschillend.

Na de behandeling rekenen we meteen af. Wil je een factuur ontvangen, geef dit dan van te voren aan, zodat deze voor je klaar ligt. Je dient deze rekening zelf bij je zorgverzekeraar in voor vergoeding. Zoek van te voren goed uit wat voor polis je hebt óf informeer bij je zorgverzekeraar naar de mate van vergoeding zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Afspraken dienen minimaal 24 uur van te voren telefonisch te worden geannuleerd. Bij een niet tijdig geannuleerde afspraak wordt een volledig consult in rekening gebracht. Op al mijn werkzaamheden zijn mijn Algemene Voorwaarden van toepassing. Bij betalingsachterstanden maak ik gebruik van Medicas (zie hier voor hun algemene voorwaarden).

  • Big nr: 49046417804
  • ZVL nr: 113274
  • Pers AGB-code: 04113274 (fysiotherapie)

Deze website is gemaakt met hulp van Buiten de Lijntjes Communicatie