Forever Living Products

In mijn behandelingen gebruik ik vele technieken. Zo geef ik je oefeningen en massages. Maar soms adviseer ik je om extra mineralen of vitamines te nemen of een keer een darmkuur te doen. In de wereld van voedingssupplementen is een enorme keus die bij veel mensen verwarrend werkt. Ik adviseer het gebruik van de Forever Living Products. Deze producten kun je via mij bestellen.

Altijd passend bij jou
Gezond leven en gezond zijn is een levensstijl. Daarbij heb je vele mogelijkheden; van een darmkuur, een yinyogales tot een wandeling in de frisse lucht. Het één kan het ander nooit vervangen. Daarom kijken we samen wat op dit moment in jouw leven het beste past. Forever Living gebruikt Aloë Vera als basis van haar productenlijn. Je kunt heel veel verschillende producten kiezen maar ik ben met name enthousiast over de darmkuur C9.

De darmkuur C9
Je darmen zijn de basis van je gezondheid en dus is het noodzakelijk om je darmen schoon te maken en te houden. Het is van tijd tot tijd belangrijk om je darmen rust te geven, bijvoorbeeld een keer een maaltijd overslaan. Maar ook om eens per jaar je darmen een goeie schoonmaakbeurt te geven, middels een kuur van 9 dagen. Wil je meer weten over dit “cleansing”, C9 programma, neem dan even contact met me op zodat we je doelen kunnen bekijken en ik je goed kan begeleiden.

Bestel hier
Ben je geïnteresseerd, wil je meer informatie over de producten van Forever of wil je iets uitproberen, neem dan contact met me op voor het maken van een afspraak. Je kunt ook direct een bestelling plaatsen via deze link.