Mijn werkwijze

Mijn werkwijze: “Gezondheid, jouw ZIJN is een portemonnee met energie”. Belangrijke vragen zijn dan ook: Hoe kom ik aan energie, hoe geef ik energie uit en waar verspil ik energie?

De basis, hoe kom ik aan energie?

Stel je eens voor dat een boom geen vruchten draagt en zijn bladeren verdord zijn. Ga je dan zijn bladeren behandelen of hebben de wortels meer voeding nodig vanuit de aarde? En zo kijk ik naar jouw kracht. Je fysieke basis zijn je darmen, je voeding. Gezonde darmen zijn als de wortels van een gezonde boom. Zieke wortels zorgen voor een zieke boom, zoals een zieke darm, de basis is voor een ziek lichaam. Daarom werk ik nauw samen met Karin Pijper integraal huisarts en dé specialist voor gezonde darmen. Lees meer op haar website www.dokterkarin.nl

De samenhang, waar en hoe geef ik energie uit?

In mijn behandeling komt alles samen; je lijf, je hoofd, je hart en je kracht. We onderzoeken samen alle aparte delen; het mentale lichaam, emotionele lichaam en fysieke lichaam zoals, ademhaling, water, zonlicht, voeding en bewegen. Ik kijk naar je bioritme en de (sociale) omgeving. Om zo het geheel gezond te maken en te houden. Wie ben ik?, zingeving en mindfulness zijn niet voor niets belangrijk voor veel mensen. Met Yin-Yoga en andere technieken helen we -als jij daaraan toe bent- ook je ZIJN. (je spirituele lichaam)

Samen aan de slag!

Meestal werk ik 1 op 1. Na de intake, maximaal 10 min gaan we aan de slag. Massage en Yin-Yoga medicine. Je krijgt, als je dat wilt een op maat leefstijl advies. Daarbij staan we stil bij allerlei onderwerpen. Welke voeding kan je beter (tijdelijk) laten staan, ademhaling oefeningen, dagelijkse yin houdingen. Ik leer je te ontspannen, zodat je weer kan gaan inspannen en je je snel vitaler voelt. Tijdens de massage, maak ik gebruik van Reiki en osteopathische technieken, waardoor je het contact met jezelf herstelt. Afhankelijk van jouw ontwikkeling kijken we hoe vaak we elkaar moeten ontmoeten; maar dat is doorgaans niet vaker dan 1x per 4 weken. Daarnaast geef ik met zeer veel plezier workshops, lezingen, mindfull wandelen, massages, vrouwencirkels en Yin-Yogalessen.


Patiënte Veronique vertelt…
Ik moet niks, ik mag dingen doen die goed bij me voelen en als het goed voelt om mijn grenzen op te zoeken, is dat ook prima. Op deze manier ben ik in staat om zelf stappen te zetten die goed voor me zijn, ik voel me gesteund, maar niet gedwongen. Lees het hele verhaal van Veronique. 


Neem gerust contact met me op, ook als je twijfelt over of ik je kan helpen. Een korte intake via de telefoon is natuurlijk vrijblijvend.