Workshops

De integrale benadering van het gezond zijn heeft mij geraakt. Op de achtergrond is alles met elkaar verbonden, dat heb ik zelf aan den lijve ondervonden maar zie ik dagelijks ook in mijn praktijk. Lichaam en geest zijn één, de enige waarheid die geldt is je eigen waarheid. Therapie is nooit een oplossing. De enige oplossing is als jij in jouw kracht komt. Met liefde en heel veel plezier deel ik mijn passie, visie en lessen die ik als therapeut maar vooral ook als mens heb geleerd. Jouw leven is jouw keuze.

Alles mag in balans

De lessen die de natuur ons leert, zoals over eenvoud en balans, dát is onze kracht. Hoe beter wij leren om naar onszelf te luisteren, hoe beter we in staat zijn om te groeien en te ontwikkelen. Zo raken we onze onnodige ballast kwijt en ontdekken, ervaren en zien we de schoonheid, rauwheid en puurheid van de wereld. Soms moet je lijden, maar dat geeft tegelijkertijd heel veel leven. Er zijn geen geboden of verboden, er zijn in mijn optiek vier toverwoorden: mate, frequentie, variatie en kwaliteit. En die kun je loslaten op alles in je leven. Dat deel ik graag met je.

Voor wie? Voor jou, voor jouw bedrijf, voor jullie

Hierover kan ik eindeloos vertellen; en ik deel mijn gedachtes graag met jou. En hoor graag jouw gedachtes hierover terug. Gezond zijn is geen zwaar onderwerp maar een groot feest. En daar neem ik je supergraag in mee. Daarbij geef ik een workshop, een lezing, een gezamenlijke oefening of houden we een open gesprek. Dat kan in een yogastudio, voor een fysiotherapiepraktijk die een lezing wil voor chronische patiënten of voor bedrijven die iets aan preventie bij ziekteverzuim willen doen.

Ik doe dit met zoveel plezier dat wat mij betreft de kosten ondergeschikt zijn. Natuurlijk heb ik graag een vergoeding, maar daar komen we samen absoluut uit. Neem contact met me op en we vinden een weg!